Project omschrijving

Nieuwe website voor Optiklep

Vanwege de groei van Optiklep B.V. werd MMProjects gevraagd om de website te vernieuwen. De oude website was dan ook al gedateerd en hoognodig aan vervanging toe.

Op de website staan de innoverende producten en diensten van Optiklep centraal die op een duidelijke en overzichtelijke manier worden gepresenteerd aan de klanten van het bedrijf. De website is volledig responsive voor elk apparaat en kan zelf worden beheert door middel van WordPress.

Over Optiklep

Optiklep B.V. is in 2012 opgericht omdat in de praktijk niet alles leverbaar is dat wenselijk is voor een efficiënte veehouderij. Het begon in met de ideale taps toelopende inlaatklep, daar is nu een fijnstofionisatie systeem aan toegevoegd.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Optiklep

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.