Project omschrijving

Nieuwe website voor Olivier Julia

Voor kunstenaar Olivier Julia uit Amsterdam hebben we een nieuwe website gerealiseerd. Gebouwd met WordPress en volledig responsive voor mobiel en tablet. De website is een tentoonstelling van een greep uit zijn portfolio, die bestaat uit o.a. diverse kunstwerken, tekeningen en aquarellen.

Over Olivier Julia

Olivier Julia kwam als jonge student naar Nederland om aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam de opleiding tot graficus te volgen. Sindsdien heeft hij in ruim 40 jaar een omvangrijk oeuvre opgebouwd dat naast grafiek ook tekeningen en ruimtelijk werk omvat.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Olivier Julia

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.