Project omschrijving

Nieuwe website voor Nieuw Formerum

Beter vindbaar, zelf te beheren, online boeken en goed leesbaar op mobiel. Dat was de vraag van Camping Nieuw Formerum aan ons bij de ontwikkeling van de nieuwe website. Vanaf de schets is er rekening gehouden met de vindbaarheid door vanaf de start rekening te houden met de juiste structuur.

Informatie en reserveren

Op een overzichtelijke en informatieve website kunnen bezoekers alle informatie vinden over de camping die zij zoeken. Tevens kunnen zij direct online hun plaats reserveren op de camping. Het boeking systeem is verdeeld in seizoenen en accommodatie, zoals een tent, caravan en camper. De bezoeker ziet direct een overzicht van de prijs die ze moeten betalen, waardoor er achteraf geen verrassingen ontstaan.

Vernieuwde huisstijl

Naast de website heeft MMProjects diverse uitingen van de camping vernieuwd. De plattegrond heeft een nieuw ontwerp, diverse flyers zijn ontworpen en het logo is aangepast.

Over Nieuw Formerum

Zin om ’s ochtends wakker te worden met het geluid van de zee, de geur van verse koffie, het gezang van de vogels? Kamperen op Nieuw Formerum is ontspanning, de boel de boel te laten en genieten van alles wat Terschelling te bieden heeft.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Nieuw Formerum

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.