Project omschrijving

Nieuwe website voor MT uitvaartspreker

Marion Tragter van MT uitvaartspreker uit Borculo is sinds kort voor haarzelf begonnen. Het enige wat nog ontbrak aan haar bedrijf was een website en daarvoor werden wij gevraagd.

De overzichtelijke website bevat zachte kleuren, zodat de website rust uitstraalt. Eenvoudig contact en duidelijk informatie navigeren de bezoeker door de website.

Over MT uitvaartspreker

Marion Tragter (MT uitvaartspreker), woonachtig in Borculo, is werkzaam als spreker bij uitvaarten en als ceremoniebegeleider. Spreken doet zij in het Nederlands of als het gewenst is in Achterhoeks dialect.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – MT uitvaartspreker

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.