Project omschrijving

Nieuwe website voor MB Ondersteuning

Voor MB Ondersteuning hebben wij een nieuwe responsive WordPress website gerealiseerd. De oude website was al enkele jaren oud en behaalde niet het gewenste resultaat in zoekmachines. De nieuwe website is in een modern jasje gestoken en geoptimaliseerd voor zoekmachines om de vindbaarheid te verbeteren.

Over MB Ondersteuning

MB Ondersteuning onderneemt samen met de cliënt activiteiten in en om het huis. Zo kan de cliënt langer zelfstandig wonen en worden de mantelzorgers van de cliënt ontlast. MB Ondersteuning gaat o.a. mee met een bezoek aan de huisarts of fysio, helpt met het invullen van formulieren of met een complete verhuizing.

Het resultaat in beeld

“Goede samenwerking ”

Mijn website was ook aan vernieuwing toe. Ik kwam bij MMProjects terecht en werd erg prettig ontvangen. Er was een goede samenwerking tussen ons en zij kwamen met goede ideeën. Mijn website is online dus ik zou zeggen; bekijk het resultaat! Dankzij MMProjects!

Mirjam Bosveld – MB Ondersteuning

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.