Project omschrijving

Nieuwe website voor Masafotografie

Al een ruime tijd beheren wij de website voor Masafotografie. Begin 2019 was het tijd voor een nieuwe website en wij werden gevraagd deze nieuwe website te realiseren.

De wens van Masafotografie is omgezet tot een rustige website, met zachte kleuren en veel afbeeldingen. Masafotografie staat bekend om haar hoge kwaliteit fine art fotografie en door middel van een grote foto op de voorpagina krijgen de bezoekers direct een goede indruk van het eindresultaat die Masafotografie levert.

Op de website staat een overzicht van de services en workshops die Masafotografie aanbiedt. In een paar klikken is de bezoeker bij de informatie die zij zoeken. Ook kunnen de diensten en producten die Masafotografie aanbiedt, direct worden geboekt via de webshop.

Over Masafotografie

Masafotografie staat bekend om haar hoge kwaliteit fine art fotografie en haar uitgebreide service. Wanneer je bij Masafotografie investeert, weet je zeker dat je belangrijkste herinneringen tijdloos vastgelegd worden en een leven lang mee gaan.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Masafotografie

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen