Project omschrijving

Nieuwe website voor Leef! in Borculo

Om de stad Borculo leefbaar te houden in de toekomst, is er een taskforce opgezet: Leef! in Borculo. Hiervoor hebben wij een website gerealiseerd met als doel het informeren van de inwoners van Borculo. Het resultaat is een overzichtelijke website met informatie over Leef! in Borculo, de kerngroep en alle onderwerpen die worden besproken. Later wordt deze website nog uitgebreid met plannen en ideeën.

Onderwerpen op de agenda

Een onderdeel op de website zijn de onderwerpen op de agenda, de thema’s die besproken worden. Per onderdeel, bijvoorbeeld toerisme of horeca, komt een uitgewerkte pagina met informatie en de plannen die er zijn voor dit onderwerp.

Aanmelden en ideeën sturen

Leef! in Borculo houdt regelmatig een bijeenkomst om alle plannen door te nemen. Ook kunnen inwoners van Borculo zijn/haar ideeën vertellen en toelichten. Via de website kunnen inwoners zich eenvoudig aanmelden voor een bijeenkomst en ideeën opsturen via een formulier.

Over Leef! in Borculo

Leef! in Borculo is een groep ondernemers die zich inzet voor de toekomst van Borculo. Een kerngroep neemt Borculo onder de loep en gaat aan de slag met verbeterpunten.

Het resultaat in beeld

“Fijne support en snelle realisatie”

Je vraagt en MMProjects draait. Ze denken met je mee, heeft een fijne support en snelle realisatie. Dankjewel Maikel en Maurice!

Maureen Venhoven – Leef! in Borculo

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.