Project omschrijving

Nieuwe website voor Johan Schutte

De website van Johan Schutte was al enkele jaren oud en aan vervanging toe. Door gebruik te maken van veel beeld en natuurlijke kleuren, is het voor de bezoeker direct duidelijk om wat voor een soort bedrijf het gaat. De website is opgebouwd met WordPress en volledig responsive.

Over Johan Schutte

Tuinaanleg- en onderhoud Johan Schutte uit Geesteren is al meer dan 30 jaar een veelzijdig bedrijf en is gespecialiseerd in het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van tuinen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw tuin. Tevens levert Johan Schutte vele soorten heesters en (fruit)bomen.

Het resultaat in beeld

“Zeer content met het project”

Ruim een jaar geleden heeft het bestuur van het Brandweermuseum contact gezocht met Maikel en Maurice van MMProjects. Onze oude website was niet meer van deze tijd. Maikel en Maurice hebben onze ideeën in de nieuwe website kunnen realiseren. Wij, alle vrijwilligers, zijn zeer content met het project wat MMProjects voor ons gerealiseerd heeft.

- – Johan Schutte

Brandweermuseum Borculo

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.