Project omschrijving

Nieuwe website voor InteriorMX

In samenwerking met Nijstad & Beumkes hebben we onlangs de nieuwe website van InteriorMX gerealiseerd. De website werd gelanceerd tijdens de LXRY beurs in Amsterdam, een mooi moment om bezoekers te ontvangen.

De website van InteriorMX is een online showroom van de expertises en projecten die zij leveren. De focus ligt op kwaliteit. Dat is onder andere terug te zien aan de afbeeldingen van van hoge kwaliteit.

Over InteriorMX

InteriorMX staat voor het elan van samenwerking in de wereld van interieur. Hollands vakmanschap & design, internationale high-end oplossingen & innovatie plus jarenlange samenwerking zijn de verbindende factoren.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – InteriorMX

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.