Project omschrijving

Nieuwe website voor Houthandel Kruize

Houthandel Kruize is sinds 1999 allround leverancier van hout, plaatmateriaal, houtproducten, tuinhout en aanverwante artikelen. Recentelijk hebben we de nieuwe website gerealiseerd.

De website laat zien dat hout meer dan alleen planken zijn. Een ruim assortiment, zoals blokhutten, schuttingen, overkappingen en speeltoestellen geeft de bezoeker inspiratie om aan de slag te gaan met hout. Houthandel Kruize levert en bezorgt de gewenste artikelen bij de klant. Ook zijn ze maatwerk-specialist in het maken van veranda’s, buitenverblijven en overkappingen.

Over Houthandel Kruize

Houthandel Kruize is sinds 1999 allround leverancier van hout, plaatmateriaal, houtproducten, tuinhout en aanverwante artikelen. Het bedrijf wordt gekenmerkt door deskundig advies en veel maatwerk mogelijkheden.

Het resultaat in beeld

“Technisch loopt de website en vindbaarheid geolied”

Maikel en Maurice. 2 professionals,en ze werken voor (een) 10! In know-time kregen we de eerste opzet voor de website. En meteen raak. Een uitstraling –kleuren, opzet- die precies past bij onze dienstverlening als uitvaartondersteuners. Na aanpassingen, die snel werden gerealiseerd, zijn we trots op wat er nu staat. En ook technisch loopt de website en vindbaarheid geolied.

Henk-Jan Kruize – Houthandel Kruize

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.