Project omschrijving

Nieuwe website voor Haus Berwang

Voor vakantiewoning Haus Berwang in Tirol hebben we recentelijk een nieuwe website gerealiseerd. De site is gebouwd met WordPress en volledig responsive voor mobiel en tablet. De site is meertalig gebouwd en bevat een boeking-systeem om het reserveren zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Over Haus Berwang

Haus Berwang ligt in het populaire Tirol in Oostenrijk. Omgeven door bergen, natuurschoon en diverse meren is de omgeving een bekende vakantiebestemming in binnen- en buitenland. Berwang ligt in skigebied de ‘Zugspitz Arena’, waardoor het tevens een populaire wintersport bestemming is. Zien we je binnenkort? De Nederlandse eigenaren August en Ria Pot hopen je binnenkort te mogen begroeten in Berwang.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Haus Berwang

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.