Project omschrijving

Nieuwe website voor Groepsweb

Nadat we enkele jaren geleden al een website hadden gebouwd voor Groepsweb, werd er in 2019 een nieuwe website gerealiseerd. Responsive voor mobiel en tablet en gebouwd met de laatste technieken.

De nieuwe website van Groepsweb is overzichtelijk en modern. De 4 ‘diensten’ worden toegelicht met de daarbij horende teksten en foto’s. Elke dienst heeft een eigen kleurgebruik, zodat ze goed elkaar gehouden kunnen worden. Door de grote foto bovenaan elke pagina krijgen de bezoekers direct een indruk van wat ze kunnen verwachten.

Over Groepsweb

Groepsweb heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen en groepsprocessen in het onderwijs. Ze zetten zich in op positieve groepsvorming in de klas, zowel basisschool als voortgezet onderwijs.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

– Groepsweb

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.