Project omschrijving

Nieuwe website voor GPM Medical

MMProjects heeft voor GPM Medical een responsive WordPress website gerealiseerd, waarbij ziekenhuizen, laboratoria en andere medische instellingen eenvoudig de producten kunnen bekijken en contact kunnen opnemen met GPM Medical. Door middel van WordPress beheert GPM Medical de website eenvoudig zelf om de groeiende vraag naar producten te kunnen aanvullen.

Over GPM Medical

GPM Medical uit s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het inrichten van de ruimten en het ontwikkelen van apparatuur voor de medische sector. In de loop der jaren heeft GPM Medical de kennis verder uitgebreid binnen de marktsegmenten mortuaria, pathologie- en overige laboratoria. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technieken en design.

Het resultaat in beeld

“Flexibiliteit en deskundigheid”

GPM BV heeft voor MMprojects gekozen omdat deze organisatie flexibiliteit en deskundigheid op een open manier uitdraagt. Een jong dynamisch team heeft ervoor gezorgd dat GPM BV en GPM Medical qua website up to date is, en voorzien van de nieuwste technieken.

Paul Pennings – GPM Medical

GPM Medical

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.