Project omschrijving

Nieuwe website voor Enzo Pellini

Voor een nieuw product dat in de schappen ligt van Karwei, leren wandtegels van Enzo Pellini, hebben we een nieuwe website gerealiseerd. De website is net als de wandtegels: stijlvol en overzichtelijk. Op de viertalige website vind je een uitleg over de producten, ideeën voor legpatronen en een sfeerimpressie van de leren tegels. De website is in Nederlands, Duits en Frans en Engels.

Over Enzo Pellini

Eindelijk die geweldige exclusieve uitstraling van een echte leren wandbekleding binnen handbereik voor de doe-het-zelver die eens iets anders wil dan behangen, sauzen of betimmeren. Stijlvol, duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk, de leren tegels van ENZO PELLINI zijn niet alleen erg mooi maar ze hebben ook allerlei onverwachte kwaliteiten.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Enzo Pellini

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.