Project omschrijving

Nieuwe website voor ENZO PELLINI

Al eerder bouwden we een website voor de lederen tegels van ENZO PELLINI. Door een nieuwe bedrijfsvoering en aanpak, is de website recentelijk compleet vernieuwd!

De website bestaat net als de lederen tegels uit diverse patronen en kleuren. Een overzichtelijke voorpagina leidt de bezoeker naar de gewenste pagina. Op de website vind je uitgebreide informatie over de tegels, de kleuren, handige tips en uitleg over duurzaamheid en onderhoud.

Om de bezoeker een goed beeld te geven van de mogelijkheden van ENZO PELLINI is er een Lookbook gecreëerd. Hierin staan voorbeelden van het gebruik van ENZO PELLINI in diverse kamers en ruimtes. Daarnaast is er een inspiratiepagina met handige informatie, tips en uitleg over de mogelijkheden.

ENZO PELLINI wordt inmiddels in tientallen woonwinkels door heel Nederland verkocht. In de storelocator kunnen bezoekers een locatie invullen en de dichtstbijzijnde winkels ontdekken. En het aantal winkels wordt met de week meer en meer!

Over ENZO PELLINI

ENZO PELLINI 100% LEDEREN TEGELS kunnen worden gebruikt op wanden en meubels, deuren en en tafelbladen, ladekastjes en lambrisering, kastplanken en allerlei andere meubelen met een gladde ondergrond… De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang de te beplakken delen droog, schoon en vetvrij zijn.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

– ENZO PELLINI

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen