Project omschrijving

Nieuwe website voor Emausspektakel

Vanuit het Emausspektakel kwam de vraag om online het programma- uitslagen en standen te kunnen weergeven tijdens het evenement. Dit resulteerde in een responsive website, gebouwd met WordPress. Via het geïntegreerde systeem kunnen uitslagen eenvoudig worden toegevoegd. Het systeem herkent de teams en past automatisch de standen aan. Tevens staat er op de website meer informatie over het toernooi en kunnen teams zich aanmelden.

Over Emausspektakel

Het Emausspektakel is een jaarlijks terugkerend toernooi in Borculo. Vriendenteams, bedrijven, straten, families en wijken strijden elk jaar op de velden van v.v. DEO om de winst tijdens verschillende voetbal- en volleybalwedstrijden. Maar nog belangrijker: gezelligheid. Naast sporten is het volop feest op het veld. Diverse drank- en eetkraampjes zijn aanwezig langs de velden en in de avond gaat het feest door in een feestzaal met een DJ of liveband.

Het resultaat in beeld

“Zeer content met het project”

Ruim een jaar geleden heeft het bestuur van het Brandweermuseum contact gezocht met Maikel en Maurice van MMProjects. Onze oude website was niet meer van deze tijd. Maikel en Maurice hebben onze ideeën in de nieuwe website kunnen realiseren. Wij, alle vrijwilligers, zijn zeer content met het project wat MMProjects voor ons gerealiseerd heeft.

Bestuur – Emausspektakel

Brandweermuseum Borculo

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.