Project omschrijving

Nieuwe website voor Dokado

Kledingwinkel Dokado uit Borculo vroeg ons een nieuwe website te ontwikkelen, aangezien de oude website al enkele jaren oud was. De wensen zijn vertaald in een responsive WordPress website die Dokado zelf kan beheren en updaten.

De website biedt een overzicht van merken en productgroepen die Dokado verkoopt, zoals dameskleding, herenkleding en mode voor maatje meer. Daarnaast staat er informatie over de winkel zelf, met de daarbij horende openingstijden, adres- en contactgegevens.

Over Dokado

Dokado is een sfeervolle modezaak in het centrum van Borculo waar de modebewuste vrouw en man uit de gehele regio gezellig naar binnen wandelt. In de ruim 350 m2 grote winkel verkopen ze dameskleding van maat XS t/m 3XL, mode voor een maatje meer van maat 42 t/m maat 54 en herenkleding van maat S t/m 3XL.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Dokado

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen