Project omschrijving

Nieuwe website voor Dirk Franssens

Voor kunstenaar Dirk Franssens hebben we in samenwerking met Nijstad en Beumkes een portfolio-website gerealiseerd. De vraag van de schilder was een plek om schilderijen en andere kunstwerken tentoon te stellen. Dit is vertaald naar een moderne website die volledig responsive is voor elk apparaat. Ook kan Dirk Franssens de website zelf beheren en kunstwerken toevoegen door middel van WordPress.

Over Dirk Franssens

De schilderijen van Dirk Franssens nemen ons mee naar de wereld van het stilleven. In eerste instantie is dat een vertrouwde wereld. Weloverwogen composities met veel aandacht voor stofuitdrukking en verstilling. Zijn manier van werken vraagt om tijd. Franssens schildert meer dan een voorstelling. Het is een proces van vertrouwd raken met objecten, ruimte en licht.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Dirk Franssens

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.