Project omschrijving

Nieuwe website voor de Schelfer

Na de verhuizing van Slagerij de Schelfer naar een nieuwe locatie, kregen wij de vraag om een nieuwe website te realiseren. De website geeft door het kleurgebruik tussen zwart en goudbruin een luxe uitstraling, gelijk aan de producten die de Schelfer op authentieke wijze produceert.

De producten die de Schelfer maakt, worden vooral gebruikt in de horeca. Op de website worden de producten tentoongesteld en de mogelijkheden hiervan. Later dit jaar zal er ook een webshop aan de website worden toegevoegd, zodat ook consumenten de producten kunnen bestellen.

Over de Schelfer

De filosofie van Slagerij de Schelfer is lekker, puur en eerlijk. Lekker vanwege de authentieke smaak, puur vanwege het weglaten van alles wat niet in vlees thuishoort en eerlijk vanwege de prijsstelling. Slagerij de Schelfer maakt delicatessen van Achterhoekse varkens, die op een duurzame manier worden gehouden.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

Christian Wieggers – de Schelfer

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.