Project omschrijving

Nieuwe website voor CreativeMusic productions

Een nieuwe naam, een nieuwe website. Voor CreativeMusic productions, voorheen KR Producties, hebben we een nieuwe website gerealiseerd. Gebouwd met WordPress en geschikt voor elk apparaat met responsive webdesign. Alles over het bedrijf is te vinden op de website: merken, producten, de artiesten en natuurlijk informatie. Daarnaast kun je ook eenvoudig een artiest boeken voor je evenement en kunnen artiesten weer support aanvragen. En dat allemaal in een modern en passend design.

Over CreativeMusic productions

CreativeMusic productions is de nieuwe naam van een bedrijf wat al een tijdje mee gaat: KR Producties. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met licht- en geluidtechniek. Van het ontwerpen van een lichtshow tot het verhuren van apparatuur en van belichting voor het theater tot het aanlichten van panden. CreativeMusic productions biedt daarnaast ondersteuning in licht, geluid en projecten. De slogan is niet voor niets: voor ieder event, een lichtgevende oplossing.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

Koen Reijntjes – CreativeMusic productions

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.