Project omschrijving

Nieuwe website voor Christian Wieggers

Voor architect Christian Wieggers uit Winterswijk hebben we recentelijk een nieuwe website gerealiseerd. Een portfolio website met de nadruk op beeld van de gerealiseerde projecten.

Op de website zie je veel beelden van de projecten. Zo krijgen potentiële opdrachtgevers direct een goede indruk van wat het architectenbureau doet. De projecten pagina’s zijn zo ingericht dat er ruimte is voor een uitgelichte afbeelding of video. Daarnaast vind je er de algemene gegevens van de projecten en een korte uitleg over de opdracht.

Het kleurgebruik op de website is gebaseerd op het logo. Zachte tinten oranje en een grijstint. Door gebruik te maken van diverse kleuren achtergronden, wordt de content op een goede manier verdeelt.

Over Christian Wieggers

Christian Wieggers is een architectenbureau in de Achterhoek. Ze zijn werkzaam voor particuliere en zakelijke klanten. In sociale woningbouw, particuliere woningbouw en utiliteitsbouw. Nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en revitalisatie.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

Christian Wieggers – Christian Wieggers

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.