Project omschrijving

Nieuwe website voor Catering Achterhoek

Voor het Vierspan uit Borculo hebben wij een nieuwe website gerealiseerd voor diverse soorten catering in de Achterhoek: catering-achterhoek.nl. De website is voorzien van een offerte systeem, waarbij de bezoeker na het invullen van alle wensen direct weet wat de prijs is. Ook zorgt het offerte systeem ervoor dat het klaarmaken van de catering duidelijk is voor de medewerkers van het Vierspan.

Over Catering Achterhoek

Catering Achterhoek is onderdeel van restaurant het Vierspan uit Borculo. Catering Achterhoek bezorgt de catering op locatie in de hele omgeving en biedt een ruim assortiment aan soorten catering en buffetten. Van kleine hapjes voor een verjaardag tot aan een compleet verzorgde bruiloft en van een ontbijt tot een uitgebreid barbecue buffet. Bij Catering Achterhoek is er van alles mogelijk.

Het resultaat in beeld

“Persoonlijke wensen met zakelijke visie”

MMProjects is een jong en energiek bedrijf welke onder de bevlogen leiding van Maikel Klein Severt en Maurice van Dijk geleid wordt. Het bedrijf wordt op een sociale, maar zeer zeker ook op een professionele manier geleid. Zo houden zij korte lijnen met de opdrachtgever en stellen zij zich zeer flexibel op. Elke aanpassing is op elk tijdstip mogelijk. Ook komen zij zelf met goede suggesties en denken zij mee met de visie van de opdrachtgever.

Wij zijn dan ook uitermate te spreken over de tot stand gekomen samenwerking en het eindresultaat. Mochten wij in de toekomst opnieuw een website laten maken, zullen wij zeker bij MMProjects aankloppen om van hun diensten gebruik te maken.

Arjan Hoogstra – Catering Achterhoek

Catering Achterhoek

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.