Project omschrijving

Nieuwe website voor Brandweermuseum Borculo

Voor het Brandweermuseum in Borculo hebben wij een nieuwe website gerealiseerd die helemaal past bij deze tijd. De website is responsive en kan dus overal en op elk apparaat worden bezocht. Centraal staat de bezoekersinformatie, het belangrijkste van de website. Prijzen, openingstijden en de route is dan ook snel en eenvoudig te bekijken.

Over Brandweermuseum Borculo

Het qua collectie grootste brandweermuseum van Nederland vindt zijn oorsprong in het feit dat in 1956 op de zolder in Borculo enkele handpompen werden teruggevonden die daar tijdens de Tweede Wereldoorlog waren verstopt. Ruim 10 jaar later vatten enkele leden van de vrijwillige brandweer het plan op om een museum te stichten.

Het resultaat in beeld

“Zeer content met het project”

Ruim een jaar geleden heeft het bestuur van het Brandweermuseum contact gezocht met Maikel en Maurice van MMProjects. Onze oude website was niet meer van deze tijd. Maikel en Maurice hebben onze ideeën in de nieuwe website kunnen realiseren. Wij, alle vrijwilligers, zijn zeer content met het project wat MMProjects voor ons gerealiseerd heeft.

Bestuur – Brandweermuseum Borculo

Brandweermuseum Borculo

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.