Project omschrijving

Nieuwe website voor Bosvakantie Winterswijk

Met een nieuw vakantieseizoen in het vooruitzicht, was het tijd voor een nieuwe website, zo dacht Bosvakantie. Dit resulteerde in een nieuwe lay-out én logo. Ook hebben wij grotendeels de content gerealiseerd, waaronder diverse foto’s.

De website heeft een overzichtelijk uiterlijk, met grote foto’s en heldere knoppen, zodat de bezoeker alle informatie kan vinden die ze zoeken. De prijslijst is overzichtelijk en tet reserveren van een woning kan eenvoudig via een formulier.

Over Bosvakantie Winterswijk

Bosvakantie biedt twee luxe, ruime vakantiewoningen in een bosrijke omgeving aan de rand van Winterswijk. De woningen zijn ingericht voor 6 personen en van alle gemakken voorzien, zodat de bezoeker écht tot rust kan komen tijdens de vakantie.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Bosvakantie Winterswijk

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.