Project omschrijving

Nieuwe website voor Baay Caravans

Al enkele jaren verzorgen we de webhosting voor Baay Caravans. Nu was het tijd voor een nieuwe website.

De nieuwe website voor Baay Caravans is recentelijk gelanceerd en door ons ontworpen en gerealiseerd. De website is onderverdeeld tussen de 2 hoofddiensten: caravans en campers.

Nadat de bezoekers een keuze hebben gemaakt tussen caravan of camper, kunnen ze eenvoudig wisselen tussen de verschillende diensten, zoals reparatie, schadeherstel en onderhoud. Ook is het opnemen van contact eenvoudig.

Over Baay Caravans

Baay Caravan- en Camperservice heeft al meer dan 30 jaar werkplaatservaring in het onderhouden, repareren en schadeherstel van caravans en campers. Geen probleem onopgelost.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

Fred Baay – Baay Caravans

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen