Project Description

Nieuwe website voor Autobedrijf Bruggink

Autobedrijf Nico Bruggink is in 1958 opgericht en verkoopt sinds 1987 auto’s van het merk Mazda. Met de realisatie van de website is goed gekeken naar de beleving van Mazda, zodat het vertrouwen uitstraalt. Er kan eenvoudig een afspraak worden gemaakt en occasions worden bekeken.

Over Autobedrijf Bruggink

Een autodealer met een rijke historie. Al meer dan 55 jaar is er bedrijvigheid bij Autobedrijf Nico Bruggink in Borculo. Met veel plezier en liefde voor het vak worden auto’s van alle merken onderhouden, gerepareerd en verkocht. Daarnaast kunt u er terecht voor alle nieuwe modellen van het merk Mazda.

Het resultaat in beeld

“Wij zijn zeer tevreden”

Met de realisatie van de website is door MMProjects.nl goed ingespeeld op onze wensen. Het gevraagde en ongevraagde advies was en is hierbij erg welkom. De website voorziet in een goed evenwicht tussen beeldvorming en informatieweergave. Ook de updates worden steeds in de juiste context geplaatst. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Nico Bruggink – Autobedrijf Bruggink

Autobedrijf Nico Bruggink

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen