Project omschrijving

Nieuwe website voor Auto Berkelland

Voor Auto Berkelland hebben wij een website gecreëerd, waarbij de persoonlijke relatie van het bedrijf met de klant centraal staat. Het resultaat is een responsive WordPress website, waarbij er snel contact kan worden gemaakt met Auto Berkelland, je online afspraken kunt maken en eenvoudig gezocht kan worden naar beschikbare occasions.

Over Auto Berkelland

Auto Berkelland is een autobedrijf uit Borculo met jarenlange ervaring in de autobranche in Gelderland en Overijssel. Een goed geoutilleerd bedrijf met perfect opgeleid personeel is een combinatie die garant staat voor optimale mobiliteit. Naast het repareren en onderhouden van auto’s helpt Auto Berkalldn met ruitreparatie en bandenservice.

Het resultaat in beeld

“Goede samenwerking”

De afgelopen maanden heeft MMProjects samen met ons een persoonlijke website weten te bouwen. De relatie tussen Auto Berkelland b.v. en haar klanten is heel persoonlijk. Dat willen wij ook laten uitstralen op onze site. Door de goede samenwerking en jullie luisterend oor is dit zeer goed gelukt. Bedankt hiervoor.

Henny Bloo – Auto Berkelland

Auto Berkelland

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.