Project omschrijving

Nieuwe website voor Alphenberg

Na al eerder wat kleine opdrachten voor Alphenberg te hebben uitgevoerd, vroegen zij ons een nieuwe website te realiseren. In samenwerking met Nijstad en Beumkes is het ontwerp tot stand gekomen: sfeervolle beelden en donkere kleuren met een chique uitstraling.

Meertalige website

Alphenberg heeft kantoren in 10 landen en verkoopt hun producten in tientallen winkels door heel Europa. Daardoor is de website 5-talig: Engels, Nederlands, Duits, Pools en Frans. Binnenkort komen hier nog meerdere talen bij.

Inspiratie en samples

Alphenberg maakt maatwerk leren vloeren, wanden, trappen, keukens en nog veel meer. Alle productgroepen hebben hun eigen samples die per staal kunnen worden aangevraagd via het aanvraagformulier. Ook staan er op de pagina’s diverse sfeervolle foto’s van werk van Alphenberg.

Verder op de website vind je alle adresgegevens van verkoopkantoren, winkels waarin Alphenberg-producten worden verkocht, een blog en een contactpagina. De website is volledig responsive voor elk apparaat en werkt met WordPress.

Over Alphenberg

Bij Alphenberg draait alles om de passie voor leer. Ze houden van de natuurlijke, stoer-chique uitstraling, hoe het ruikt, hoe het voelt en vooral ook wat je er allemaal mee kan. Alphenberg wil de wereld inspireren en adviseren om het leer in zoveel mogelijk manieren in het dagelijks leven toe te passen.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Alphenberg

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen