WordPress onderhoud / updaten

Nadat een website is gebouwd, is het belangrijk om deze regelmatig bij te werken en te updaten. Bijwerken van de content is belangrijk voor je bezoekers en updaten om hackers en malware te voorkomen. WordPress is op dit moment het meest gebruikte systeem voor websites. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor hackers is het dus interessant hier gebruik van te maken.

Neem contact op

Houdt de hacker buiten

De meest voorkomende oorzaak van een hack in WordPress is een verouderde code of plugin. Dit biedt voor een hacker de kans om misbruik te maken van bijvoorbeeld een foutje in de code. Door het regelmatig updaten van plugins en WordPress, worden dit soort ‘lekken’ voorkomen. Naast fouten in de code zijn er nog meer punten waardoor een website gehackt kan worden: eenvoudige wachtwoorden, standaard gebruikersnamen of geen beveiliging plugin.

Up-to-date met ons onderhoudsabonnement

Wij bieden je graag de mogelijkheid om je website veilig en up-to-date te houden. We houden alle updates in de gaten en zullen zorgen voor een goede beveiliging. Gaat er onverhoopt toch iets mis met je website en maak je gebruik van onze webhosting? Door de dagelijks backups die we maken, zetten we de website kosteloos voor je terug! Wil je meer weten over onze webhosting? Klik dan hier.

Maak een vrijblijvende afspraak
Lees meer over WordPress

Dit doen we:

  • WordPress onderhoud
  • Up-to-date houden
  • Beveiligen van WordPress
  • Dagelijkse backup

Wordpress up-to-date en veilig houden? We helpen graag.

Neem contact op

Wordpress up-to-date en veilig houden? We helpen graag.

Neem contact op

Wil je hackers buiten WordPress houden?

Send this to a friend

Neem contact op