Vergroot de doelgroep met social media

Social media is een opkomende vorm van promotie. Met de juiste platformen kun je nieuwe doelgroepen bereiken die interessant kunnen zijn voor je onderneming. Samen gaan we bekijken welke platformen dit zijn en hoe we dit gaan aanpakken.

Neem contact op

Vestig je bedrijf op social media

Veel bedrijven zijn te vinden op social media en dat is niet zonder reden. Met de juiste content en berichten kun je meer bezoekers op je website genereren en dus meer omzet voor je bedrijf. Hoe bereik je de juiste doelgroep op social media, op welke platformen en hoe pak je dit aan? Dat soort vragen worden tijdens het vrijblijvende gesprek behandeld, zodat ook jouw bedrijf beter op het social media te vinden is.

Dit doen we:

  • Opzetten social media
  • Bijhouden social media
  • Doelgroep vergroten
  • Hulp met adverteren

Adverteren op Facebook een goed idee?

Op dit moment is Facebook het grootste social media platform dat er is. Gebruikers van Facebook zoeken naar bedrijven en het is daarom handig om een eigen Facebook-pagina te hebben. Het is eenvoudig om berichten aan te maken, maar hoe bereik je de doelgroep? Facebook heeft een oplossing: adverteren. Adverteren kan via locatie, geslacht en leeftijd. Zo is het makkelijk om de juiste doelgroep te bereiken. Adverteren kan dus interessant zijn.

Help mij met social media

Afspraak inplannen? Stuur een e-mail naar info@mmprojects.nl of bel 0651995096

Contact opnemen

Hulp nodig met opzetten social media? We helpen graag.

Neem contact op

De juiste platformen

Er zijn tientallen soorten social media platformen. Niet alles is interessant en daarom moeten er keuzes gemaakt worden. Samen gaan we bekijken welke platformen interessant zijn voor je bedrijf.

Zakelijk Facebook

Facebook is het meest gebruikte social media platform op dit moment. Een kleine 10 miljoen Nederlanders maken gebruik van Facebook. De kans is dus erg groot dat je doelgroep hier ook gebruik van maakt.

Vergroot het bereik

Door slim gebruik te maken van social media, kun je de doelgroep van je bedrijf vergroten. Sommige websites hebben een groot aantal bezoekers te danken via slim gebruik van social media.

Ook gevonden worden op social media?

Send this to a friend

Neem contact op