Een nieuwe WordPress website laten maken

De websites die wij realiseren, worden gebouwd met WordPress. WordPress is een handige tool voor bedrijven om hun eigen website eenvoudig zelf te beheren. Niet te moeilijk, geen kennis van websites nodig en een afbeelding of tekst aanpassen was nog nooit zo makkelijk. Liever niet je eigen WordPress website beheren? Wij helpen je graag.

Neem contact op

Eenvoudig je website (laten) beheren met WordPress

Alle sites die wij realiseren worden gebouwd met WordPress, op deze manier kunnen ondernemers zelf de website bijhouden. Wil je dit liever door ons laten doen? Dat kan natuurlijk ook! Lees meer over website beheer/onderhoud.

Een goede website is doeltreffend en actueel. Om een website actueel te houden, is het belangrijk om de content van de website regelmatig bij te werken. Dit kunnen wij voor je doen, maar dit kun je ook eenvoudig zelf met WordPress! WordPress is toegankelijk voor iedereen. Dus niet alleen voor ons, de websitebouwers, maar iedereen kan teksten en/of foto’s gemakkelijk en snel toevoegen of bijwerken. Handig dus om je website actueel te houden.

De voordelen:

  • Realisatie met WordPress
  • Eenvoudig aan te passen
  • Responsive webdesign
  • Altijd up-to-date
  • WordPress onderhoud

Zet je bezoeker om naar een tevreden klant

Een website is niet zomaar een pagina met informatie over je bedrijf. Je kunt een website inzetten voor talloze doeleinden: informatief, verkopend of aanzetten tot actie. Vooraf zullen we tijdens een vrijblijvend gesprek je wensen doornemen. Wat wil je precies bereiken met de website en hoe pakken we dit aan? Door gebruik te maken van een duidelijk navigatie en contact-knoppen kunnen we de bezoeker helpen met het vinden van de juiste informatie. Met als doel: het omzetten van een bezoeker tot een tevreden klant!

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak inplannen? Stuur een e-mail naar info@mmprojects.nl of bel 0651995096

Contact opnemen
Nieuwe WordPress website
Nieuwe WordPress website
Nieuwe WordPress website

Op zoek naar een nieuwe WordPress website?

Send this to a friend

Neem contact op