Goed vindbaar op Google (SEO)

De vindbaarheid op zoekmachines is een van de belangrijkste punten van een website: wordt de website niet gevonden, dan loopt u potentiële klanten mis. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) verbeteren we de website op structuur en content, zodat zoekmachines je website kunnen indexeren en de bezoekers je website kunnen vinden.

Neem contact op

Verbeteren van de vindbaarheid

De website is prachtig en de teksten zijn goed, maar is de website vindbaar? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) optimaliseren wij de content van je website voor zoekmachines, zoals Google. Aan de hand van de juiste content en structuur indexeert de zoekmachine de website op zoekwoorden. Vult een bezoeker een zoekwoord in die relevant is aan je bedrijf? Dan is de kans groot dat ze uitkomen bij jouw website! Laat je door ons een website maken? Dan wordt deze standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ook voor websites die niet door ons zijn gemaakt, kunnen wij de vindbaarheid verbeteren.

Goed gevonden op Google (SEO)

Hoge(re) positie in in Google

Samen gaan we de zoekwoorden bepalen die relevant zijn voor je bedrijf. Aan de hand van deze zoekwoorden, zullen we met zoekmachine optimalisatie de content aanpassen. Gebeurt dit op de juiste manier, dan staat je website op een hoge positie in Google en hoger dan de concurrent. Google kijkt tegenwoordig niet alleen naar de content, maar ook naar de locatie van het bedrijf, interne structuur, snelheid en of een website responsive is. Ook deze punten zullen we samen met doornemen en aanpassen, zodat ook je website een hoge(re) positie behaald op zoekmachines.

Neem contact op

Dit doen we:

  • Content optimaliseren

  • Logische structuur

  • Gebruiksvriendelijk
  • Toevoegen zoekwoorden
  • Bijhouden bezoekers

  • Responsive webdesign

Afspraak inplannen? Stuur een e-mail naar info@mmprojects.nl of bel 0651995096

Contact opnemen

Goed en doeltreffend vindbaar in Google? We helpen graag.

Neem contact op

Content optimaliseren

Heb je al een website, maar wil je beter vindbaar worden? Wij helpen bedrijven graag met het verbeteren van de online vindbaarheid. We zorgen ervoor dat kopteksten en de content geoptimaliseerd worden voor zoekmachines, zodat je website goed gevonden wordt op Google.

Kennis is macht

Door te kijken naar hoe de bezoeker je website bekijkt, kunnen we de content van de website optimaliseren en verbeteren. Dit doen we door middel van Google Analytics. MMProjects is gecertificeerd in het gebruik van Google Analyics, zodat we zo goed mogelijk kunnen helpen.

Responsive en snelheid

Naast content hecht Google steeds meer waarde aan responsive webdesign en snelheid. Het is zelfs zo dat een responsive website voorrang krijgt op Google. Ook de snelheid van een website bepaald de positie op een zoekmachine. Een goede webhosting is daarom belangrijk.

Wilt u ook een hoge(re) positie op Google?

Send this to a friend

Neem contact op